Microgaming: The Dark Knight

Microgaming The Dark Knight

Ominaisuudet

Softa:
Microgaming
Genre:
Elokuva
Rullat:
5
Maksulinjat:
243
Pienin kolikon arvo:
Isoin kolikon arvo:
Max Panos:
Wildit:
Features
Automaattinen peli:
Features
Progressiivinen Jack Pot:
Features
Scatter:
Features
Arvosana:

Microgaming: The Dark Knight

The Dark Knight on, Microgaming hedelmäpeli, joka perustuu samannimiseen huippusuosittuun elokuvaan. Kukapa ei muistaisi Batman-elokuvia? Elokuvat olivat todella jännittäviä ja viihdyttäviä ja saman voi sanoa Microgamingin tuottamasta rahapeliautomaatista. The Dark Knight pelissä on progressiivinen jack pot ja huikea ilmaiskierrosominaisuus. Batman ja Jokeri ovat molemmat isossa roolissa myös pelissä.

Tässä Batmanin maailmaan sijoittuvassa pelissä on 5 rullaa ja huikeat 243 voittolinjaa. Microgaming on jo pidemmän aikaa tuottanut erittäin hyviä rahapelejä ja tämä 2013 julkaistu peli ei ole mikään poikkeus.

Kun Batman on pelin teemana, ei voi olla ottamatta mukaan klippejä elokuvista. Riippuen mitä pelissä tapahtuu, näytetään ruudulla eri videoita tutusta elokuvasta. Batman elokuvasta tutut hahmot, Batman ja Jokeri, tulevat satunaisesti myös jakamaan pelaajalle palkintoja. Jokeri esiintyy myös kuvakkeissa ja scatteria somistaa tässä pelissä hänen naamansa. Kun saat ruudulle kaksi scatteria, pääset ilmaiskierroksille. Saat tällöin 15 ilmaiskierrosta ja voittokerroin on alussa 2x. Osumalla oikeisiin kuviin ilmaiskierrosten aikana, voit saada jopa 5x voittokertoimen.

Peli on, kuten mainitsin aikaisemmin, progressiivinen jack pot peli, joten päävoitot ovat yleensä erittäin suuria. Liikumme siis miljoonissa euroissa ja juuri The Dark Knight slotista on tippunut monta huikeata voittoa.

Tykkään pelin satunaisluonteesta. Eli kesken pelin, pelaaja voi voittaa rahaa, vaikka itse pelistä ei olisi pelikierroksella voittanut. Tämä tuo silloin tällöin pelaajalle kivoja yllätyksiä ja voittoja.

Pelin ulkoasu on aivan maaginen. Peliin ollaan panostettu aikaa ja rahaa ja sen ei voi olla huomaamatta. Yksi allekirjoittaneen suosikkipelejä selvästi.

Pelaa nyt

Jätä kommentti