NetEnt: Aliens

NetEnt Aliens

Ominaisuudet

Softa:
NetEnt
Genre:
Elokuva
Rullat:
5
Maksulinjat:
15
Pienin kolikon arvo:
Isoin kolikon arvo:
Max Panos:
150€
Wildit:
Features
Automaattinen peli:
Features
Progressiivinen Jack Pot:
Cons
Scatter:
Features
Arvosana:

Aliens, on NetEntin kolikkopeli, joka on tuotettu yhteistyössä elokuvankin tuottaneen 20th Century Fox:in kanssa. Pelissä on käytetty upeaa 3D grafiikkaa ja peli pohjautuu 1986 tuotettuun Aliens elokuvaan joka on edelleenkin todella suosittu. Tässä kolikkopelissä on 5 rullaa ja 15 maksulinjaa, joten jännitettävää löytyy. Muita pelin ominaisuuksia ovat esimerkiksi wildit, uusintakierrokset ja kerättävät kerroinsymbolit. Pelin upea grafiikka pitää homman mielenkiintoisena ja musiikki ja äänet ovat parasta A-luokkaa.

Peli etenee kolmessa päävaiheessa ja viimeisessä vaiheessa pelaajan pitää voittaa pää-vihu. Ensimmäisessä osassa pelaaja etsii avaruusolioita keräämällä eri symboleja kolikkopelin rullissa. Jotta pelaaja voi nousta toiselle jaksolle, tulee hänen kiivetä ensimmäisen jakson 9 askeletta ylöspäin. Kun 9 askeletta ovat takana, on aika siirtyä toiselle jaksolle.

Toisessa jaksossa avaruusoliot hyökkäävät pelaajan kimppuun ja pelin idea on selvitä hengissä. Kaikki kertoimet ensimmäisestä jaksosta seuraavat pelaajan mukana toiselle jaksolle. Tässä jaksossa pelaaja saa ammuksia joilla voi tuhota avaruusolioita ja siirtyä seuraavalle jaksolle.

Kolmas ja viimeinen jakso on NetEntin Aliens pelissä todella jännittävä. Viimeisellä tasolla pelaajan pitää voittaa bossi, eli johtaja. Tällä tasolla pelaaja voi voittaa todella paljon rahaa, sillä free spinnejä ja re-spinnejä tulee herkästi ja tälle tasolle pelaajan kannattaa yrittää päästä.

Rahapelit ovat aina erilaisia ja tämänkin pelin varianssi voi yllättää. Voittoja ei tulee koko ajan, mutta voitot ovat todella isoja. Pelin ulkoasu ja tematiikka todella toimivat ja nettikasinolla valitsemme usein tämän pelin.

Mikäli pelaat rahapelejä, tykkäät grafiikasta ja äänistä, on tämä peli kuin tehty sinulle. Tylsää minuuttia ei tässä pelissä ole!

Pelaa nyt