NetEnt: Creature from the Black Lagoon

NetEnt - creature from the black lagoon

Ominaisuudet

Softa:
NetEnt
Genre:
Elokuva
Rullat:
5
Maksulinjat:
20
Pienin kolikon arvo:
Isoin kolikon arvo:
Max Panos:
100€
Wildit:
Features
Automaattinen peli:
Features
Progressiivinen Jack Pot:
Cons
Scatter:
Cons
Arvosana:

NetEnt: Creature from the Black Lagoon

Creature from the Black Lagoon on NetEnt peli, joka on tehty yhteistyössä Universalin kanssa. Tämä hedelmä peli, kuten monet muut NetEnt pelit, perustuu erittäin suosittuun elokuvaan. Kuten perinteisesti tämän valmistajan peleissä, tässäkin löytyy 5 rullaa. Voittolinjoja on kokonaiset 20 kappaletta. Pelin päähahmo on elokuvastakin tuttu puoliksi ihminen ja puoliksi eläin.

Peruspelissä, wildit esiintyvät satunaisesti. Wildeja on kolme, ja silloin kun he esiintyvät rullissa, saa pelaaja uusintapyöräytyksen. Uusintapyöräytyksiä saa niin kauan, kunnes uusia wildeja ei enää tule. Wildit voivat tuoda kivoja voittoja pelaajalle ja juuri wildit tuovat peruspelissä noin 100+200 kertaiset voitot pelaajalle.

Myös tässä NetEnt pelissä on free spin, eli ilmaiskierros ominaisuus. Ilmaiskierrokset lähtevät käyntiin, silloin kun pelaaja saa mihin vain näytölle 3 ilmaiskierros kuvaa. 3 kuvaa antaa pelaajalle 10 ilmaiskierrosta. 4 antaa 15 ilmaiskierrosta. Kun pelaaja saa 5 ilmaiskierroskuvaketta, saa hän kokonaiset 20 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierroksilla viimeiseen, eli viidenteen rullaan, tulee elokuvastakin tuttu vihu. Vihu yritetään ampua.

Kun vihua ammutaan, laskee hänen energiatasot. Vihulla on 4 tasoa. Riippuen monta osumaa tulee, ja vihun energia tasoista, voi pelaaja saada uusintakierroksia ja voittaa todella paljon rahaa.

Creature of the Black Lagoon pelin varianssi ei ole kovinkaan korkea ja voittoja tulee tiuhaan tahtiin. Tämä on sopiva peli sekä uusille että vanhoille pelaajille juuri sen takia. Jo metsästät mieluummin isoja voittoja, tämä ei ole sinun peli. Tällöin suosittelen sinulle progressiivisia jack pot pelejä.

Kuten aina mitä tulee NetEnt peleihin, Creature of the Black Lagoon peliä voi pelata suoraan selaimessa eikä pelaajan tarvitse ladata netistä mitään.

Onnea metsästykseen ja toivottavasti voitat paljon rahaa!

Pelaa nyt