NetEnt: Dead or Alive

NetEnt - Dead or Alive

Ominaisuudet

Softa:
NetEnt
Rullat:
5
Maksulinjat:
9
Pienin kolikon arvo:
Isoin kolikon arvo:
Max Panos:
18€
Wildit:
Features
Automaattinen peli:
Features
Progressiivinen Jack Pot:
Cons
Scatter:
Cons
Arvosana:

NetEnt: Dead or Alive

Dead or Alive on erittäin suosittu kolikkopeli NetEnt pelinvalmistajalta. Pelin suosio on ollut huikeata alusta asti, ja monet pelaajat pyörittävät melkein pelkästään tätä todella korkean varianssin peliä. Voittoja ei välttämättä tule yhtä usein kuin muissa peleissä mutta kun vihdoin rullat osuvat, paikoilleen, on tilipäivä todella iso. Pelissä on villin lännen teema ja mukana ovat pistoolit, länkkärihatut ja buutsit. Dead or Alive, lyhennettynä DoA, on kerta kaikkiaan mahtava peli uhkapelureille.

DoA-hedelmäpelissä, on 5 rullaa ja 9 maksulinjaa. Kuten mainitsin, teemana on villi länsi ja kaikkea mitä tämä sisältää. Mukana ovat luonnollisesti villin lännen ikoniset pyssysankarit kuten ”Billy the Kid”. Tämä kolikkopeli on julkaisupäivästä asti nauttinut suosiota juuri sen takia että se mahdollistaa panokseen verrattuna todella isot päävoitot.

Pelissä on, kuten useissa NetEnt rahapeleissä, ilmaiskierros ominaisuus. Tämän ominaisuuden pelaaja aktivoi silloin kun hän osuu kolmeen pyssykuvakkeeseen. Pelaaja saa silloin 12 täysin ilmaista kierrosta pelattavaksi ja kaikki voitot kaksinkertaistetaan silloin kun ilmaiskierrokset pyörivät. Mikäli ilmaiskierroksilla pelaaja osuu jokeriin/wildiin, pysyy tämä mukana pelissä siihen asti, kunnes ilmaiskierrokset loppuvat. Tämän takia voitot voivat olla suuria. Ainoa miinus tässä ominaisuudessa on, että ilmaiskierros peliin on todella harvinaista päästä. Mutta jos, ja kun sinne asti pääsee, takaa peli huikean buustin pelikassaan.

Dead or Alive on korkean varianssin peli ja kaikki uudet pelaajat kannattaa pitää tämä mielessä. Suosittelen tätä peliä vähän kokeneimmille pelureille. Hyppää rattaisiin ja kokeile tätä huikeata hedelmäpeliä.

Pelaa nyt

Jätä kommentti