NetEnt: Mega Fortune

NetEnt - Mega Fortune tarjoaa markkinoiden isoimmat voitot

Ominaisuudet

Softa:
NetEnt
Genre:
Luksus
Rullat:
5
Maksulinjat:
25
Pienin kolikon arvo:
Isoin kolikon arvo:
Max Panos:
50€
Wildit:
Features
Automaattinen peli:
Features
Progressiivinen Jack Pot:
Features
Scatter:
Cons
Arvosana:

NetEnt: Mega Fortune

NetEnt on tehnyt monia huippusuosittuja hedelmäpelejä, joissa on huikeat progressiiviset jack potit. Meha Fortune on todennäköisesti yksi suosituimmista juuri sen takia, että päävoitto nousee säännöllisesti useisiin miljooniin euroihin.

Mega Fortune pelissä on 5 rullaa ja 25 voittolinjaa. Tämä voi kuulostaa pieneltä määrältä niille pelaajille jotka pelaavat paljon NetEntin pelejä, mutta pelejä on erilaisia ja 25 linjaa on tälle pelille aivan tarpeeksi. Koko pelin teema pyöriikin luksuksen ja rahan ympärillä. Rullien symboleina esiintyvät ökyautot, kellot ja veneet. Jokainen pelaaja unelmoi varmaan juuri Mega Fortunen päävoiton voittamisesta. Mikäli pelin päävoitto osuu kohdalle, muuttuu elämä kertaheitolla. Niin suuret voitot tättä pelissä ovat.


Free Spins

Kuten yleensä NetEnt peleissä, löytyy myös Mega Fortune pelissä ilmaiskierros moodi. Moodi aktivoituu, kun pelaaja kerää 3 tai enemmän samppanjasymbolia. Pelaaja valitsee tämän jälkeen yhden symboleista, joka antaa ilmaiskierrokset ja kertoimen. Ilmaiskierroksia voi saada 10 kerrallaan ja kerroin voi olla jopa 5-kertainen.

Bonuskierros ja Mega Jack Pot

Mega Fortunen isoimmat voitot tulevat bonuskierroksilla. Bonuskierroksen saa aktivoitua löytämällä 3 arvontapyöräsymbolia. Kun nämä osuvat kohdalle, voit aloitta bonuskierrokset.

Bonuskierros sisältää kolme arvontaa, ja pääsemällä viimeiseen näistä, voit voittaa Mega Jack Potin. Juuri Mega Jack Pot, nousee säännöllisesti miljooniin euroihin.

Suomeen ja pohjoismaihin on tippunut useita yli 5 miljoonan euron voittoja ja trendi jatkuu. Oletko sinä seuraava Mega Jack Potin voittaja?

Pelaa nyt

Jätä kommentti